class studio

Legalitatea in Video Chat

Class Studio Pro Videochat este un studio care functioneaza 100% legal, conform legistaliei romaniei.

Echipa Class Studio, videochat Bucuresti considera prioritara nevoia de informare si documentare, acordand o mare importanta informarii modelelor de videochat despre modificarile in cadrul legislativ din domeniu.

Indeplinim toate criteriile legale si avem toate avizele necesare pentru ca activitatea de videochat sa se desfasoare in conditii normale, optime si legale.

Domeniul video chat-ului este unul controversat in ceea ce priveste legalitatea sa, iar acest lucru se datoreaza in primul rand lipsei de informare. De aceea este important de retinut urmatorul lucru: in Romania activitatea de videochat este legala si este reglementata de legea 196/2003, care a fost modificata si completata ulterior prin legea 496/2004. Pentru ca ne dorim sa fim PRO in tot ceea ce facem, ne-am informat constant si ne-am asigurat ca studioul nostru indeplineste toate criteriile legale pentru o desfasurare a activitatii in conditii optime, respectand in intregime legislatia in vigoare.

Ca viitor model al Class Studio PRO Videochat Bucuresti este important sa stii aceste lucruri pentru ca ne dorim ca relatia noastra de colaborare sa fie una profesionala si bazata pe incredere, iar la Class Studio poti fi sigura inca de la inceput ca ai facut alegerea corecta.

Varsta minima a oricarei persoane care solicita angajarea este de 18 ani. NU acceptam sub nici o forma o persoana care nu poate sa prezinte o carte de identitate la cererea de angajare, sau nu poate dovedi ca are varsta minima de 18 ani implinita la momentul angajarii.

Videochatul este o forma de comunicare intre doua persoane, prin intermediul unei camere video conectate la un calculator.

Conversatiile dintre modele si membri pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

Membrii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele de chat. Conversațiile dintre un membru si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video.

Deoarece suntem profesionisti,noi, Class Studio Pro Videochat Bucuresti, nu ne abatem de la cadrul legislativ aferent acestui domeniu de activitate.

Un alt aspect pe care trebuie sa il cunoasteti este caracterul acestor sesiuni private: NIMENI nu va poate obliga sa faceti ceva din ceea ce nu doriti sa faceti. Nu ezitati sa ne contactati daca doriti orice alta informatie cu privire la legalitatea activitatii de videochat.