JOB VIDEOCHAT Bucuresti


DE CE NOI?

Pentru tine acesta poate fi inceputul unei cariere adevarate in videochat. Si atunci, de ce sa nu incepi cu cei mai buni in domeniul video chatului din Romania?

Noi iti oferim:

Job Videochat

La Class Studio Videochat Bucuresti am creat mediul ideal de lucru: atmosfera confortabila si relaxanta, diversitatea decorurilor, dotari tehnice de exceptie de la camere digitale HD la statii de lucru ultraperformante si o super echipa de traineri si recruteri.

Colaboram doar cu site-uri internationale, cu trafic ridicat, deci cu un mare potential pentru castiguri.

Poti ajunge la venituri semnificative lunare din videochat. Mai ai un singur lucru de facut: aplica la Class Studio pentru un job videochat Bucuresti, have fun and money will come!

Joburi Videochat Bucuresti

Ne-am propus inca de la inceput sa nu fim mari, ci buni. Cei mai buni in videochat din Romania. Am pus accent pe calitate si profesionalism in tot ceea ce am facut. Acesta este crezul nostru și pana acum a adus rezultate.

Conditiile oferite sunt excelente – aparatura de ultima generatie, decoruri diverse, suport tehnic. Trainingul este oferit de o echipa cu experienta reala de peste 8 ani în acest domeniu, de la care poti invața cum sa cresti rapid și cum sa fii cu adevarat pro in videochat. si daca mai adaugi seriozitate ai farmecul tau personal, vei ajunge la o reteta de succes!

Job Videochat Bucuresti

Fiecare camera din studioul nostru spune o poveste. Tu alegi povestea pe care vrei sa o spui mai departe. Fii spontana, creativa, libera si relaxata. Ai toate motivele.

Experiențele din cadrul unei sesiuni de videochat sunt 100% confidentiale si sunt in totalitate la dispozitia ta.

Totodata, informatiile tale personale sunt stocate pe servere externe securizate si de fiecare data ne asiguram ca pe conturile cu care lucrezi Romania este banata, aceste fiind un criteriu obligatoriu in momentul in care selectam site-urile de videochat cu care colaboram.

Nu impunem si nu oferim limite. Tu, ca model iti alegi limitele. Si nu uita ca in videochat “sky is the limit” inclusiv la nivel de castiguri!

APLICA ACUM