Recruting

Suntem selectivi cu modelele alese, dar daca ai ajuns la un prim interviu, inseamna ca ai facut primul si cel mai important pas pentru a face parte din echipa de modele Class Studio.
Citeste mai mult...

Photo

Get ready to smile for the camera! Pentru fiecare nou model selectat organizam o sedinta foto profesionala!
Citeste mai mult...

Suport

Folosim tehnologie si echipamente de ultima generatie si oferim suport 24 ore pe zi, 7 zile din 7.
Citeste mai mult...

Studio Videochat Bucuresti

Class Studio Videochat Bucuresti are in spate o echipa de profesionisti – de la traineri, pana la fotografi, recruteri, makeup artisti si stilisti.

Echipa este la dispozitia ta in fiecare zi pentru a avea o activitate de succes in acest domeniu.

Studio Videochat Bucuresti

Suntem selectivi cu modelele alese, dar daca ai ajuns la un prim interviu, inseamna ca ai facut primul si cel mai important pas pentru a face parte din echipa de modele Class Studio Videochat Bucuresti.

In 8 ani de experienta am selectat sute de aspirante la acest job, iar apoi am urmarit si sustinut indeaproape evolutia modelelor noastre. Te asteptam si pe tine sa descoperi adevarata experienta a videochatului, la standardele cele mai inalte de calitate din bransa si castiguri pe masura.

Videochat Bucuresti

Nu organizam un welcome-party, dar pentru fiecare nou model selectat organizam o sedinta foto profesionala.

De make-up si coafura ne ocupam tot noi, iar atmosfera si luminile vor fi perfecte. Experienta noastra este pusa la dispozitia fiecarui model care colaboreaza cu noi.

So… get ready to smile for the camera!

Video chat Bucuresti

Folosim tehnologie si echipamente de ultima generatie si oferim suport 24 ore pe zi, 7 zile din 7. Prin urmare, orice impediment tehnic intampinat va fi solutionat in cel mai scurt timp de unul dintre colegii din echipa tehnica.

Ai intrebari despre aparatura folosita sau despre oricare dintre echipamentele din camera? Suport team-ul este la un telefon distanta.

APLICA ACUM