ANGAJARI VIDEOCHAT


CLASS STUDIO | ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI

Angajari Videochat Bucuresti

Class Studio - Angajari Videochat Bucuresti


Daca esti in cautarea unui job care sa iti ofere in primul rand independenta financiara, atunci ai facut alegerea potrivita.

Videochat-ul este unul dintre cele mai avantajoase job-uri la care poti aplica.

Activitatea de videochat consta in legatura mediata, prin intermediul calculatorului si camerei digitale HD, cu membri ai diferitelor site-uri internationale cu care lucram. Acestia platesc de cele mai multe ori un tarif pe minut de-a lungul sesiunii de videochat.

Colaboram cu mai multe firme de webmastering si webmasteri din domeniul video chat-ului, iar asta nu inseamna decat o mai mare si mai buna promovare a ta ca model în acest domeniu. Si implicit, castiguri mai mari.

Experientele din cadrul unei sesiuni de videochat sunt 100% confidentiale si sunt in totalitate la dispozitia modelului.

Iar daca ar fi sa ne inspiram si sa invatam de la cei mai buni, va vindem un pont: ”Humor. Skill. Wit. Sex appeal. That order." - Robert Redford...

Angajari Videochat

Avantaje Class Studio Videochat Bucuresti


Class Studio VideoChat Bucuresti are in spate o echipa de profesionisti – de la traineri, pana la fotografi, recruteri, makeup artisti și stilisti. Suntem in cautare de modele videochat care sa se potriveasca profilului studioului nostru si suntem selectivi in procesul de recrutare. Pentru ca tinem la aceste standarde ridicate, rezultatele nu au intarziat sa apara.

Avem o echipa de modele peste medie si te asteptam si pe tine sa faci parte din aceasta!

Trebuie sa indeplinesti urmatoarele condiții:

  • Sa ai peste 18 ani
  • Sa ai un aspect fizic placut
  • Sa ai cunostinte de limba engleza nivel mediu
  • Si nu in ultimul rand, seriozitate

Daca ai bifat cele 4 condiții de mai sus, mai ai un pas de facut: aplica pentru Class Studio Angajari Videochat Bucuresti si vei descoperi adevarata experienta a videochatului, la standardele cele mai inalte de calitate din bransa si castiguri pe masura.

Fii model la Class Studio Videochat Bucuresti!

APLICA ACUM